Cirrus a Tűzfalon könyvbemutató

A Cirrus a Tűzfalon könyvbemutatója a Könyvmolyképző Kiadó Csillagszóró Könyvkarácsonyának, egy egész hétvégés, könyvbemutatókkal és egyéb programokkal teli karácsonyváró eseménynek a keretében történt.
A képen a vigyori szerző első találkozása látható a könyvtárggyal.

Ecsédi Orsolya író a Nyugati téri Alexandra könyváruházban Cirrus a Tűzfalon című ifjúsági regényével (Könyvmolyképző Kiadó).

A beszélgetés a Nyugati téri Alexandrában, annak is a kávézójában volt, Novák Vicával, és mesekönyvével, a Minka és a felhőfoltozókkal közösen. Bár a két mesének különböző korosztály a célcsoportja, Róbert Katalin olyan profi kérdéseket tett fel, hogy igazi közös beszélgetés tudott kialakulni a könyvekről és az írói módszerekről (jó, hát az utóbbiról annyit tudtam mondani, hogy nincsenek…). Ott volt László Maya is, a Cirrus illusztrátora, akivel nem ez volt az első közös munkánk, hanem ez a döbbenetescsúcsszuper rajz (amiből azóta már tetoválás is készült). Így együtt nagyon oldott volt a hangulat, élveztem.

Cirrus a Tűzfalon című ifjúsági regény könyvbemutatója, Ecsédi Orsolya, Novák Vica, Róbert Katalin és László Maya részvételével (Könyvmolyképző).


Nagy élmény volt találkozni és néhány szót váltani Csukás Istvánnal, aki közvetlenül előttünk mesélt a közönségnek a karácsonyi emlékeiről, és nagyon kedves volt velünk, elsőkönyves meseírókkal is.

Csukás István és Ecsédi Orsolya a Könyvmolyképző Kiadó 2017. karácsonyi eseményén, az Alexandra könyváruházban, Süsü és Mirr-Murr társaságában.

A dedikálásban már akadtak nehézségek, annyira elszoktam a kézzel írástól, hogy nagyon kellett koncentrálnom a nagyjából olvasható ajánlások előállításához. Bocs mindenkitől, az nem ooenhoheee akart lenni, hanem szeretettel, légyszi, így olvassátok.

Ecsédi Orsolya író és László Maya illusztrátor dedikálja a Cirrus a Tűzfalon című ifjúsági regényt a Könyvmolyképző Kiadó karácsonyi eseményén.

Mindent összevetve szuper hétvége volt, klassz könyvbemutatókkal. Nagyon élveztem, és lendületet adott a következő könyv írásához.

Ecsédi Orsolya: Cirrus a Tűzfalon – egy rendbontó vírus kalandjai c ifjúsági regényének borítója, Könyvmolyképző kiadó 2016, illusztrálta László Maya


Megjegyzések